info@glashatai.com 07:40 25.11.2020

Денислав Захариев: "Всяко мнение е ценно"


Денислав Захариев:

Всяко мнение е ценно - с тази заявка към съпартийци, симпатизанти и граждани започва мандата си новият председател на ГЕРб Перник Денислав Захариев. В интервю за Телевизия "Кракра" той заяви, че ще поощрява инакомислието в партията. Всеки член трябва да има самочувствието да изрази своята гледна точка и да отправи градивна критика към ръководството. През годините партия ГЕРБ е показала, че е силна не като съвкупност от индивидуалности, а като отбор, но основан на плурализма на мненията и гледните точки. В оптимално широк и открит диалог с членовете на ГЕРБ и гражданите на Перник ще работи новият председател на общинската организация.

„От доста време Перник е във фокуса на правителството и лично на премиера Бойко Борисов. За подобряване качеството на живот в нашия град правителството инвестира милиони левове, и тази тенденция трябва да продължи“, категоричен е Захариев.

ГЕРБ ще подкрепя всички добри идеи и разумни решения на кметския екип за развитието на Перник, но в случаите, когато има различна позиция, ще представи пред обществото убедителни аргументи. Захариев не скри, че има какво да се желае по отношение клубния живот и дейността на местната структура.

„На местно ниво партията може да се похвали с отлични примери за добре организирани мероприятия, но аз ще искам повече“, заключи Денислав Захариев.


Публикувана на 17.11.2020


0 коментара