info@glashatai.com 07:51 11.08.2022

Горещо изборно лято ни чака


Горещо изборно лято ни чака

Горещо изборно лято ни чака. Предстоящите избори се очертават да са ако не избори на абсурда, то поне изключително интересни.

След набързо спретнатият изборен кодекс, последва спазването му, което се оказа зле скалъпено театро. За това, че Камелия Нейкова ще оглави ЦИК в публичното простанство беше почти ясно. Възелът се заплете, обаче тихо и под сурдинка на консултациите партиите мълчаха, а издигнатата от ГЕРБ- СДС кандидатура на Красимир Ципов беше посрещната на нож, а протоколът е бил подписан с особено мнение от повечето представитили на политическите сили. Два дни по-късно кандидатурата беше отеглена и се стигна за втори път до консултации при президента. Ето кой ще оглави ЦИК
Тук абсурдът беше, че кандидатурата на Камелия Нейкова, която е кандидат от "Има такъв народ" беше издигната от Мая Манолова от "Изправи се! Мутри вън?". Представителите на партията на Слави Трифонов в крайна сметка издигнаха кандидатурата на Нейкова. Оказа, се че тя  е дала съгласие за това. А в публиката остана усещането за зле скалъпен сценарии.


Публикувана на 07.05.2021


0 коментара