info@glashatai.com 06:33 28.05.2022

Паднаха маски и ограничения, тестването ще намалее, бройките също. Кого ще излъжем, първоаприлски


Паднаха маски и ограничения, тестването ще намалее, бройките също. Кого ще излъжем, първоаприлски

От днес паднаха почти всички Ковид ограничения. Вече не е задължително носенето на маски. Не, че до сега много са са ги носили и не че някой е контролирал това, но от днес вече е официално.
Ковид 19, обаче не си е отишъл.  По-лошото, е че предстои статистиката да ни убеди в обратното, докато не започне да се мре, яко.
Проблемът не е в отпадането на и без друго никаквите ограничения, а във факта, че тестването на практика ще спре. То вече няма да се назначава от личните лекари, Ще е необходимо болният да сее заразата поне 3-4 дни, разхождайки се без маска поне до два кабинета /този на личния доктор и на инфекционист, в случай, че джи пи то му даде направление/ и лаборатория. Нали се сещате, че никой вече не може да изисква от никого да пази околните. Държавата го позволи.
 В оптималния случай, заразата ще бъде хващана на 5-6 ден. Горе-долу от тогава болният няма да е опасен за околните. Другият вариант е болните да бъдат принуждавани да се бръкнат с трицифрена сума за тест. На фона на настоящата мизерия това няма как да се случи.
Следователно болни и заразни ще щъкат по улици, транспорт, магазини и на работните си места. Последното се случваше и до сега, но беше рядкост. Предстои да стане практика
Заразени, обаче няма да има. Защото няма тест няма зараза, Така днешните отчетени 13 заразени в Пернишко, утре и в други ден  ще се стопят съвсем и ще изчезнат.
Лошото в тази работа няма да е липсата на зараза, а наличието и. Добра шега, но не за първи април, а за след него.
Пандемията е оставена на самотек, а лъжата предстои да ни излезе скъпо


Публикувана на 01.04.2022


0 коментара