info@glashatai.com 09:49 15.06.2024

Само в Глашатай: предизборната кампанния бави награждаване на деца


Само в Глашатай: предизборната кампанния бави награждаване на деца Източник на снимката: архив

Предизборната кампания бави награждаване на деца. В тази абсурдна ситуация се оказаха младите таланти участвали и спечелоли награди от конкурса за млади изпълнители на класически музикални инструменти.
Както Глашатай писа Знаменит пернишки конкурс- отново оn-line Тазгодишното издание на конкурса за млади изпълнители се проведе онлайн – чрез изпращане на видеозаписите на участниците, поради дълго продължилия ремонт в сградата на Двореца на културата. Прослушванията на изпълненията на участниците в конкурса и заседанията на журито бяха   на 20 април.
Месец по-късно родители на призьори сигнализираха, че талантливите им деца все още чакат медалите и грамотите си, а организаторите дават уклончиви отговори.
Оказа се, че наградите се бавят заради поредната предизборна кампания. Това беше неофициалното обяснение на представители на община Перник.
По традиция заедно с медали и грамоти, най-добрите млади музиканти в проявата получават и брошура за спомен, в която са имената им, произведенията с които са участвали и класирането.
Тази брошура все още не е отпечатана, тъй като печатарите били заети да бълват безсмислени агитационни материали.
Така младите музиканти ще се радват на отличията си през юни.
Паричните награди били изплатени, твърдят организаторите


Публикувана на 22.05.2024


0 коментара