info@glashatai.com 10:24 15.06.2024

За хората, разходките и цената им


За хората, разходките и цената им

Ако някой се изгуби в планината и няма съответната застраховка, плаща сметката. Ако висш държавен чиновник отиде на разходка, вследствие на това службите: български и  международни биват вдигнати на крак, сметката я плащаме- всички ние. Само, че за разлика от евентуалните бедстващите планинари, г-н Сертов би трябвало да знае цената. И ако по някаква причина се е налагало мистериозното му изчезване, което  иначе изглежда като проста разходка, би трябвало да направи необходимото, за да не вдига толкова шум: медиен и финанслов.
В крайна сметка случаят ще вземе да се окаже буря в чаша вода. Изчезналият мистериозно се завърна също толкова мистериозно, придружаван от близките си. Както се казва каквото не могат да сторят всички спец служби, може да го стори една жена. Госпожа Сертова просто прибра съпруга си. Жълтенията, която се изписа в последният месец беше разбита на пух и прах.

Ако не друго казусът Сертов предизвика доста въпроси свързани с издирващите. Ако не беше се прибрал сам все още щяха да го дирят. Както се казва “не стреляйте по пианиста…”


Публикувана на 12.01.2015


0 коментара